Fabrikant van de Mondo Trippelstoel

Medross Rehab BV ontwikkelde een verstelbare en functionele trippelstoel van Nederlandse topkwaliteit in eigen fabriek, de MONDO. Hierdoor hebben wij een korte levertijd, ook van maatwerk trippelstoelen. De MONDO trippelstoel kan voor elke zithoogte gemaakt worden, beginnend bij 30 cm. Accessoires en onderdelen van de trippelstoel zijn uit voorraad leverbaar. Gezamenlijk valt voor ieder probleem een oplossing op maat te vinden. Alle onderstellen van de trippelstoel zijn voorzien van vier zwenkwielen, waarmee u zich met de voet trippelend achteruit kunt bewegen. De twee achterwielen zijn beremd om meer zekerheid te bieden bij het opstaan en gaan zitten en worden met één handel bediend.

image-description

Medross Rehab

Ontwikkelaar van een verstelbare en functionele trippelstoel van Nederlandse topkwaliteit in eigen fabriek, de MONDO.

Over ons
image-description
  • 100% Nederlandse topkwaliteit
  • Snelle levering vanaf 5 werkdagen
  • Maatwerk mogelijkheden

Fabrikant van de Mondo Trippelstoel

Mondo trippelstoel

De Mondo trippelstoel is leverbaar in twee uitvoeringen, gasveer of elektrisch hoog/laag bedienbaar. Beide trippelstoelen zijn uitgevoerd met een eenvoudig te bedienen kantelmechanisme van de zitting. Dit vergroot het zitcomfort en biedt hulp bij het opstaan. Het kantelen van de zitting kan naar het gewicht van de gebruiker worden ingesteld.

(Alle prijzen die op de website staan zijn exclusief BTW. Prijzen en specificaties kunnen gewijzigd worden zonder waarschuwing vooraf.)

Contact

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een zorgverstrekker of revalidatievakhandelaar in uw regio? Neem dan contact met ons op!

Waar kan ik een trippelstoel bestellen?

Waar kan ik een trippelstoel bestellen?

Bestellen van de trippelstoelen van Medross Rehab BV en alle andere artikelen gaat altijd via de erkende zorgverstrekkers en revalidatievakhandel. Voor adressen in uw regio kunt u bellen naar 0412 - 46 51 16 of u kunt een e-mailbericht versturen via ons contactformulier.

Instellingen, inkoopcombinaties en vakhandel kunnen zich wenden tot de debiteurenadministratie voor meer informatie.

Sluiten