• knieen1.jpg
  • knieen2.jpg

Medross Rehab BV ontwikkelde een verstelbare en functionele trippelstoel van Nederlandse topkwaliteit in eigen fabriek, de MONDO. Hierdoor hebben wij een korte levertijd, ook van maatwerk trippelstoelen. De MONDO trippelstoel kan voor elke zithoogte gemaakt worden, beginnend bij 30 cm. Accessoires en onderdelen van de trippelstoel zijn uit voorraad leverbaar. Gezamenlijk valt voor ieder probleem een oplossing op maat te vinden. Alle onderstellen van de trippelstoel zijn voorzien van vier zwenkwielen, waarmee u zich met de voet trippelend achteruit kunt bewegen. De twee achterwielen zijn beremd om meer zekerheid te bieden bij het opstaan en gaan zitten en worden met één handel bediend.

Mondo trippelstoel

De Mondo trippelstoel is leverbaar in twee uitvoeringen, gasveer of elektrisch hoog/laag bedienbaar. Beide trippelstoelen zijn uitgevoerd met een eenvoudig te bedienen kantelmechanisme van de zitting. Dit vergroot het zitcomfort en biedt hulp bij het opstaan. Het kantelen van de zitting kan naar het gewicht van de gebruiker worden ingesteld.

(Alle prijzen die op de website staan zijn exclusief BTW. Prijzen en specificaties kunnen gewijzigd worden zonder waarschuwing vooraf.)

icon

Wilt u een trippelstoel bestellen?

Neem dan contact met ons op!      

Contactformulier

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een zorgverstrekker of
revalidatievakhandelaar in uw regio? Neem dan contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Heeft u vragen? Bel ons!

0412 465116