• knieen1.jpg
Gasveer trippelstoel

Gasveer trippelstoel

Een gasveer trippelstoel is een hulpmiddel zowel voor oudere als jongere mensen. Met de trippelstoel kunt u zich zittend in huis voortbewegen. Dankzij het vier-wielige onderstel heeft u voldoende ruimte voor uw voeten tijdens het trippelen. Doordat de zitting en het onderstel niet draaibaar zijn ten opzichte van elkaar, ontstaat er tijdens het trippelen geen extra belasting op het lichaam.

Kenmerken van een gasveer trippelstoel

De gasveer trippelstoel heeft een onderstel met vier zwenkwielen met een diameter van 100 mm. of meer. Dit zijn grotere wielen dan bij een 5-poot kantoorstoel, waardoor het rijden veel soepeler gaat. De trippelstoel kan daardoor over kleine obstakels rijden, zoals een lage drempel. De twee achterwielen kunnen beremd worden met behulp van een handel om meer zekerheid te geven bij het opstaan en gaan zitten.

De gasveer trippelstoel heeft in hoogte en breedte verstelbare armleuningen. Hierdoor kunnnen de armleuningen op uw lichaamsmaten afgesteld worden. De rugleuning van de trippelstoel is in hoogte en hoek te verstellen. Met deze instellingen kan ook de zitdiepte bepaald worden. De zitting van de trippelstoel is voorzien van een zithoekverstelling. Deze is instelbaar naar uw gewicht van +6° tot -3°. Afhankelijk van de instelling kan het het opstaan vergemakkelijken of het zitcomfort vergroten. De handel voor de hoogteverstelling en de rem van de gasveer trippelstoel zijn zowel door rechts- als linkshandige te gebruiken. Dit moet wel bij bestelling vermeld worden, want standaard wordt de trippelstoel rechtshandig gemaakt. Er zijn vele accessoires en onderdelen voor de trippelstoel te verkrijgen, zodat de trippelstoel naar uw wensen en eisen gemaakt kan worden.

Prijzen exclusief 9% BTW.

icon

Wilt u een trippelstoel bestellen?

Neem dan contact met ons op!      

Contactformulier

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een zorgverstrekker of
revalidatievakhandelaar in uw regio? Neem dan contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Heeft u vragen? Bel ons!

0412 465116